23 mai 2020

Salvați Albinele și Fermierii

„Salvați albinele și fermierii!” . Prin inițiativa noastră pentru cetățeni europeni, solicităm Comisiei Europene să sprijine un model agricol care să permită fermierilor și biodiversității să prospere în armonie.
17 mai 2020

FRIKANDEL SPECIAAL (Hot-Dog Olandez Prăjit)

FRIKANDEL SPECIAAL (Hot-Dog Olandez Prăjit)
31 mai 2020

SORBET DE VIN ROȘU

În zilele caniculare care ne așteaptă ce poate fii mai bun decât un sorbet de vin roșu? Îmbină pasiunea pentru vin cu iubirea pentru dulciuri și este o adevărată delicatesă pe care o poți savura în zilele călduroase de vară. Un desert capabil să trezească o mare satisfacție gustativă, capabil să stimuleze chiar și palatele mai pretențioase. Un desert special și o rețetă apetisantă , ideal pentru a fi servit la sfârșitul unui prânz sau după o cină rafinată. Sorbetul de vin roșu va oferi oaspeților satisfacția că a gustat un mic concentrat de bunătate. Un sorbet moale care te învăluiește cu aroma sa atât de atrăgătoare încât este imposibil de rezistat
16 mai 2020

SEADAS – Dulcele-sărat al Sardiniei

Sebàda sau seada este esența sufletului culinar al Sardiniei, format din două discuri subțiri de aluat de făina din grâu dur și untură, cu margini crestate, care conțin brânză de oaie prăjită în ulei de măsline extravirgin și presărată cu miere.
30 aprilie 2020

Irish Seafood Chowder (Supă de fructe de mare irlandeză)

30 aprilie 2020

Pozharsky Kotleti ( Crochete de pui )

30 aprilie 2020

Cantucci ( biscuiți cu migdale tipici din Toscana )

30 aprilie 2020

Spaghetti all’Amatriciana

30 aprilie 2020

Ciorbă Rădăuțeană

30 aprilie 2020

Ossibuchi alla Milanese